Ook zin om in het voorjaar mee te gaan wandelen door een prachtig, afwisselend kleurrijk gebied met veel bloeiende bloemen en fruitbomen!

Van 24 MEI T/M 2 JUNI organiseer ik, vanuit het dorpje Bou Thrarar op de zuidflank van het Hoge Atlasgebergte, een WANDELTREKTOCHT MET EZELTJES DOOR DE ROZEN- EN M'GOUN-VALLEI. Met bagagevervoer, overnachtingen in Marrakech en bezoek aan de kasbah in Aït ben Haddou. En geschikt voor iedereen met een redelijke conditie, die van wandelen houdt. Bergwandelervaring niet persé noodzakelijk.

We wandelen langs riviertjes, over ezel- en zandpaden, door kloven en ravijnen, over hoogvlaktes, door authentieke dorpjes en valleien; soms moeten we een (gemakkelijke) pas over met prachtige uitzichten.

Ik organiseer deze reis samen met Mohamed, een professionele en geregistreerde Marokkaanse gids. Er zijn reeds voldoende deelnemers, zodat de reis definitief doorgaat!

We genieten van de prachtige pure natuur, van de rust en de stilte, van heerlijke maaltijden en van de muziek van onze Marokkaanse begeleiders.

Meer info: www.beamulder.nl of 050-3113511

Hartelijke groet,

Bea Mulder