Spaanseles en Vrijwilligerswerk in Ecuador

  • Bert

    Spaanseles en Vrijwilligerswerk in Ecuador

    Leer Spaans op de snelste manier: door te wonen, werken en te studeren tussen de Ecuadorianen zelf! Leer de cultuur kennen van binnen uit. Wij bieden je de mogelijkheid om dit alles op een leuke en uitdagende manier te combineren.

    Werk ‘s ochtends mee op een echte Ecuadoriaanse school! Je kunt als vrijwilliger aan de slag op een gecombineerde kleuter-/basis-/middelbare school. Help bijvoorbeeld mee met het geven van Engelse les. De kinderen krijgen al op jonge leeftijd Engelse les, maar het daadwerkelijk spreken van de taal wordt weinig geoefend. Als vrijwilliger ligt hier een leuke uitdaging! Je kunt in overleg ook op je specifieke vakgebied aan het werk op de school.

    Voor in de middag bieden we intensieve taalcursussen op maat. Afhankelijk van je niveau bepaal je zelf de duur van de cursus. Je krijgt privéles van een ervaren locale docent.

    Daarnaast is er de mogelijkheid om in een gastgezin te wonen. Je draait dan mee in het gezellig drukke, Zuid-Amerikaanse familieleven. Dit geeft je volop de kans om het Spaans te oefenen!

    In het weekend zijn er geen Spaanse lessen en is er ook geen school. Je bent dan vrij om het mooie en diverse land te verkennen.

    lees meer op www.posorja.nl

    Ben je geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan via info@posorja.nl Wij proberen je vragen zo goed en zo snel mogelijk te beantwoorden. Natuurlijk kun je ook een afspraak maken voor een persoonlijke kennismaking en meer informatie.

  • Marcel

    Hallo

    Ik wil gaan backpakken door Zuidamerika. Is het mogelijk om via jullie eerst een cursus spaans te volgen die voldoende opleid om je als toerist (backpakker) te redden in zuidamerika?

    groetjes

    Marcel