Help Adriaan!

  • Jenny

    Vorig jaar ben ik verschillende keren op bezoek geweest bij Adriaan van Ommering, een van de Nederlanders die vast zit in Bangkwang Prison. Een leven onder schrijnende omstandigheden…

    Deze week ontving ik het bericht dat Adriaan blaaskanker heeft. Wanneer hij niet snel wordt behandeld, zal hij sterven aan deze vreselijke ziekte.

    Help mij dit niet laten gebeuren! Teken Adriaan's petitie op www.helpadriaan.nl. Een kleine donatie voor de operatie is uiteraard ook meer dan welkom! Zie www.helpadriaan.nl/main.php?cid=17.

    Heel erg bedankt!

    Jenny

  • jan gaakeer

    beste Jenny

    Er komt een hoop in me op maar weet gewoon niet wat ik moet zeggen.

    Ronduit verschrikkelijk,de omstandigheden waarin Adriaan verkeert.

    Financieen ben ik niet in de macht om te steunen maar ik kan wel een kleine bijdrage missen. Als er nou eens een paar honderd mensen ook zo zouden denken zal dat zeer welkom wezen.Ik heb geprobeerd om je webside aan te klikken voor een rekeningnummer waar ik wat op kan overmaken maar dat ging niet.

    Mijn vraag is of je mij een mailtje met het rekeningnummer wilt sturen zodat ik alsnog kan overmaken. Ik geloof niet in een druppel op een gloeiende plaat maar alle kleine beetjes helpen.

    Ook ben ik graag bereid om als dat kan en/of gewenst is met hem te corresponderen.

    m.v.g. Jan

  • Jenny

    Hoi Jan (en anderen),

    Helaas heb ik je mail adres niet, maar als je bij wil dragen aan Adriaan's operatie dan kan dat nog steeds - we hebben het benodigde bedrag nog niet bij elkaar. Geld kan worden overgemaakt naar:

    Paula van de Beek, Amsterdam

    rek nr. 226583228

    t.a.v. Adriaan van Ommering

    Afgelopen week heeft Hart van Nederland aandacht besteed aan de zaak. Het TV-fragment is terug te vinden op: http://www.youtube.com/watch?v=1_gDqdqNF7E&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Ehelpadriaan%2Enl%2Fmain%2Ephp%3Fcid%3D37

    Adriaan vindt het altijd leuk om post te krijgen, maar helaas kan hij bijna nooit terugschrijven. Maar laat je hierdoor niet ontmoedigen! Mailen kan via info@helpadriaan.nl.

    Groet,

    Jenny

    P.S. al deze (en meer) info is ook terug te vinden op http://www.helpadriaan.nl