Hoi,

Wij zijn Proyecto Peru en wij zijn een Spaanse talenschool en vrijwilligersorganisatie. Wij zijn gespecialiseerd in het onderwijzen van Spaans aan anderstaligen en in het organiseren van gratis vrijwilligerswerk en stages. Wij bevinden ons in Peru, in de historisch belangrijke stad Cusco, de hoofdstad van het oude Inka-rijk. Peru, in het bijzonder Cusco, is een bevoorrechte plek vanwege zijn indrukwekkende historie, cultuur en natuur. Helaas is het ook een regio waarin veel mensen in armoede leven en bijvoorbeeld niet de middelen hebben om hun kinderen een goede maaltijd of opleiding te kunnen geven.

Wij van Proyecto Peru organiseren zelf projecten en bemiddelen voor onze studenten in diverse sociale projecten in en om Cusco. Het verschil tussen onze organisatie en andere organisaties, is dat wij hier geen geld voor vragen. Wij bemiddelen voor jou (gratis dus) als je bij ons Spaanse lessen neemt en/of accomodatie. Voor accomodatie hebben wij kamers in een gedeelde flat of een gastfamilie. Wij bieden Spaanse les aan voor zowel beginners als gevorderden. Kijk ook even op onze website voor meer informatie: http://nl.proyectoperucentre.org/ Hier kun je ook onze (scherpe) prijzen vinden.

We hebben vele projecten. Je kunt hierover algemene informatie vinden op onze website. We hebben mogelijkheden op het gebied van hulp in gezondheidsprojecten en medische klinieken, coordinatie of marketing voor sociale projecten, lesgeven op projecten en openbare basis en middelbare scholen en diverse soorten projecten met kinderen en jeugd. Dit varieert van gehandicaptenzorg tot kleuteropvang en van het organiseren van activiteiten in na-schoolse opvang tot projecten waarin families met problemen begeleid worden. Ook zijn er mogelijkheden om Engelse les te geven op verschillende soorten projecten of om mensen te begeleiden bij het betreden van de arbeidsmarkt of het starten van hun eigen mini-onderneming. Diverse mogelijkheden dus. Als je nadere informatie wilt over een deze projecten, dan horen we dit graag van je. Stuur een mailtje naar info@proyectoperucentre.org

Groeten,

Donny